Συνεχίζεται στην Πανεπιστημιούπολη το 19ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

Μοιράσου το!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Μετά την πολύ επιτυχημένη χθεσινή του  «πρεμιέρα»,  συνεχίζεται για δεύτερη μέρα στην Πανεπιστημιούπολη (Ιλίσια) το 19ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, με κεντρικό σύνθημα «Πρόσφυγες καλοδεχούμενοι» και τη συμμετοχή 203 οργανώσεων. Κωνσταντίνος Βήτα, Σαββίνα Γιαννάτου, Λένα Πλάτωνος, Γιάννης Παλαμίδας ανεβαίνουν σήμερα μεταξύ άλλων στη μουσική σκηνή του, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι συζητήσεις του.

geniko-site

1_July

Συναυλίες, συζητήσεις, πολυεθνικές κουζίνες, εκθέσεις, δρώμενα, θεματικοί χώροι, παιδότοπος άνθισαν χθες, πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, ζωντανεύοντας την εφήμερη, πολύχρωμη, ανοιχτή πολιτεία που στήνεται κάθε χρόνο το πρώτο ΠΣΚ του Ιούλη στην πόλη.

site-metanasteytiki

site-synaylia

Απ’ το όμορφο μωσαϊκό αντίστασης και δημιουργίας, που δημιούργησαν διοργανωτές/ριες και επισκέπτες/ριες, δεν έλειψαν οι τρελοί χοροί και τα τραγούδια, με το Χώρο του Ρεμπέτικου (φωτογραφία τίτλου) να πρωτοστατεί παραδοσιακά σε κέφια. Ούτε βέβαια το-πιο-ορίτζιναλ-έθνικ-της-πόλης για το οποίο φημίζεται το Φεστιβάλ με τις Κουζίνες των Μεταναστευτικών Κοινοτήτων να αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιό του.

site-springrolls

Θυμίζουμε ότι το 19ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας συνθέτουν 42 μουσικά συγκροτήματα, 12 συζητήσεις, 19 έθνικ κουζίνες, 3 εκθέσεις φωτογραφίας και 1 κοινό αίτημα για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη. Δείτε το σημερινό του πρόγραμμα πατώντας εδώ και ελάτε! Οι πύλες ανοίγουν στις 18.00.

Save

Save

Μοιράσου το!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *