Βέβηλος/Άγνωστος Χειμώνας/Rationalistas/Fer De Lance #AntiraFest

Μοιράσου το!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

«Ποτέ δεν σημαδεύουνε στα πόδια
Όσο η σκέψη είναι μια πράξη που φοβίζει και απειλεί»

Παρασκευή 29 Ιουνίου και το 21ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ ψάχνει τις ρίμες που θα εκφράσουν την οργή για ένα κόσμο που γίνεται ολοένα και πιο ασφυκτικός. Το hip hop δεν είναι απλώς ένα είδος μουσική, αλλά μια ιδιαίτερη πολιτιστική και πολιτική κοινότητα.

Μαζί μας θα είναι καταρχήν ο Βέβηλος, μια από τις πιο μεγάλες μορφές του ελληνικού hip hop. Ήδη από τη δεκαετία του ’90 και τους Βαβυλωνία, ο Βέβηλος είναι ένας από αυτούς που διαμόρφωσαν το hip hop στη χώρα μας. Μαζί με τon Βέβηλο o Dj Magnum πυρπολεί τα decks.

Ο Άγνωστος Χειμώνας είναι «πίσω από το σόου της εικόνας, ήλιος είναι και λευκός τυφώνας, ο λύκος ο λευκός της ψυχόδραμα λεγεώνας». Με έναν καινούργιο δίσκο (Η Άκρη) που κυκλοφόρησε μέσα στο 2018, βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της μουσικής πορείας του.

Οι Rationalistas τα τελευταία 10 χρόνια ραπάρουν καταιγιστικά και φέτος επιστρέφουν με μεγαλύτερη ορμή γιατί «είμαστε όλοι μας λεπροί μα είμαστε ενωμένοι, δίχως πατρίδες να μας χωριζούνε όλοι μας ξένοι».

Οι Fer De Lance σκάβουν ένα λαγούμι προς το μέλλον του Hip Hop, για να αποδράσουμε από τις φυλακές που βρισκόμαστε, τόσο τις «εκτός μας» όσο και τις «εντός μας».

Facebook event: https://web.facebook.com/events/201960800426150/

Μοιράσου το!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *